Contact | 036 - 750 1777

Waarom Key Result

Waarom Key Result

Waarom u voor Key Result moet kiezen!

Key Result biedt u o.a. hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Lees meer

More...
Agile Scrum

Agile Scrum

ook beschikbaar als zelfstudie!

Agile Scrum is prima te gebruiken bij creatieve projecten zoals innovatie, marketing en reclamecampagnes en productontwikkeling. Meer weten?

More...
Over ons

Over ons

Maak kennis met ons kernteam!

Key Result is als trainings- & adviesorganisatie, maar wie zijn wij? Maak kennis met ons kernteam!

More...
Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen voor o.a. PRINCE2 en AgilePM

Hulp nodig bij uw studie of project? Wij bieden u graag onze – veelal gratis – middelen aan.

More...
Webinars

Webinars

Leer meer over Project- en IT-management

Regelmatig houden wij webinars om u kennis te laten maken met nieuwe en interessante onderwerpen op het gebied van Project- en IT-management

More...Waarom kiezen voor Key Result?

Met een ruime keuze in aanbieders is het soms lastig om de juist te kiezen. Daarom hebben wij voor u een aantal redenen waarom u zou moeten kiezen voor Key Result, voor al uw projectmanagement trainingen, consulting en resourcing!

Zeer scherpe prijzen

We willen dat onze klanten niet te veel betalen en daarom hanteren wij een zeer scherpe prijs op onze trainingen. We hebben een prijsvergelijking gemaakt met de grootste concurrenten in de markt.

Prijsvergelijking PRINCE2 Foundation

  Key Result Pink Elephant ICM CompuTrain
Training € 945 € 1.665 € 1.140 € 711
Materiaal incl. incl. € 100 € 75
Lunch incl. incl. € 35 € 50
Locatie incl. incl. incl. € 59
Examen € 225 incl. € 150 € 275
TOTAAL € 1.170 € 1.665 € 1.425 € 1.170

* alle prijzen exclusief BTW, gecontroleerd op 8 februari 2019.


Dit betekent dat onze PRINCE2 Foundation training tot wel 30% GOEDKOPER is dan onze concurrenten!

Prijsvergelijking IPMA-D

  Key Result ICM CompuTrain
Training € 1.745 € 1.620 € 1.612
Materiaal incl. € 175 € 165
Lunch incl. € 52,50 € 100
Locatie incl. incl. € 118
TOTAAL € 1.745 € 1.848 € 1.995

* alle prijzen exclusief BTW, gecontroleerd op 8 februari 2019, examen loopt via IPMA certificering Nederland en kost € 580


Dit betekent dat onze IPMA-D training tot wel 13% GOEDKOPER is dan onze concurrenten!

En alsof dat nog niet genoeg besparing is, kunnen in-company trainingen nog eens tot 60% goedkoper zijn dan de openrooster trainingen. Daar komt het voordeel nog bij dat u zelf kunt bepalen wanneer, waar en hoe lang de betreffende training is (ook in de avonduren) en bieden we maatwerk aan, zodat trainingen gebaseerd zijn op eigen casussen!

Hoge kwaliteit

Naast zeer scherpe prijzen is kwaliteit voor ons minimaal net zo belangrijk. En we controleren dit dan ook regelmatig. Daarom vragen we na afloop van onze trainingen onze deelnemers een evaluatie formulier in te vullen en ons te beoordelen op de volgende 5 punten: Inhoud, Trainer, Organisatie, Locatie en Training. Met een grote hoeveelheid beoordelingen zijn wij zeer trots op de score die wij van onze cursisten krijgen!

Beoordeling Inhoud

Beoordeling Inhoud

Beoordeling Organisatie

Beoordeling Trainers

Beoordeling Training

MemoTrainer

Als u zich voor een van onze trainingen inschrijft krijgt u ook toegang tot onze handige MemoTrainer, een omgeving waarin u online uw kennis kan trainen. Door, op maat, dagelijks vragen te beantwoorden en regelmatig te herhalen blijft de retentie van informatie het hoogst!

De MemoTrainer is ook beschikbaar voor veel smartphones en tablets, waaronder de iPhone, iPad of Android devices!

Beschikbaar in Google Play en App Store

Zo kunt u zich efficiënt en optimaal voorbereiden op het examen, ook onderweg!

Wat klanten over ons zeggen

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan enkele testimonials van onze cursisten!

Welkom bij Key Result

Key Result is een trainings- & adviesorganisatie gespecialiseerd in Projectmanagement . Ons doel is uw organisatie en medewerkers te ondersteunen en te begeleiden, zodat u meer rendement haalt uit uw projecten. Daarbij kijken wij niet alleen naar factoren als tijd, budget en kwaliteit, maar ook naar samenwerken, communicatie, besluitvorming en leiderschap. Zo vergroten we samen met u de slaagkans van uw projecten en daarmee bespaart u geld maar ook kostbare tijd en bent u succesvoller.

Niet voor niets hebben wij als motto: "Projectresultaat is de Sleutel tot uw Succes".

 

ProjectManagement

Project Management

Projectmanagement is een vak. Passie alleen is niet voldoende. U moet over de juiste kennis, ervaring én attitude beschikken om als projectmanager uw project professioneel te managen en met succes het gewenste projectresultaat te leveren.

Key Result focust zich op projectmanagement. En dat maakt ons uniek!

 

Consulting

Consulting

Projectmatig werken is een manier van denken en handelen die organisaties leren met vallen en opstaan. Een extra steuntje in de rug van een objectieve specialist kan net dat beetje extra steun en inzicht geven om uw doelen met minder inspanning te halen.

Wij begeleiden en adviseren u in de volle breedte!

Lees meer

HulpMiddelen

Hulpmiddelen

Zoveel nieuwe ideeën en inspirerende concepten en modellen. Waarom het wiel uitvinden en van vooraf aan alles zelf doen, terwijl vele anderen u al zijn voorgegaan? Maak gebruik van bestaande - veelal gratis - hulpmiddelen.

Lees meer

Pagina niet beschikbaar

De pagina waarnaar u zocht heeft een fout veroorzaakt en is niet beschikbaar.

De reden hiervoor kan zijn dat:

  1. een bookmark/favoriet niet actueel is.
  2. een zoekmachine een oud/verlopen zoekresultaat heeft getoond.
  3. er een tikfout is gemaakt in het adres.
  4. u geen toegang heeft tot deze pagina.
  5. de pagina niet kon worden gevonden.
  6. er een fout is opgetreden.

 

Probeer één van de volgende pagina's

Over Key Result

Key Result is als trainings- & adviesorganisatie gespecialiseerd in projectmanagement en heeft tot doel om organisaties en individuele medewerkers te ondersteunen en te begeleiden. Zo kan meer rendement worden behaald uit  projecten. Het managen van projecten en processen is een specialisatie. Het vereist meer dan het beheersen van een methodiek. Succesvol management is 'feeling' hebben met ambitie, bedrijfsbelangen en doelstellingen, zonder daarbij de taakvolwassenheid uit het oog te verliezen.

Maak kennis met ons kernteam!

 

RichardWeber

Richard Weber

Richard Weber werkt sinds 1996 dagelijks met hart en ziel aan het uitdragen, stimuleren en professionaliseren van het boeiende vak van projectmanagement. Sinds de introductie van PRINCE2® in Nederland is hij actief betrokken bij de groei en ontwikkeling en is hij een van de eerste gecertificeerde AgilePM® trainers van de Benelux. Verder heeft hij als coach, trainer en projectmanager gewerkt aan projecten bij Naturalis, TomTom en het Van Gogh museum.

 

Rolf Teekens

Rolf Teekens

Rolf Teekens is vanaf 1994 al betrokken bij projecten. In diverse organisaties en branches is hij uiteindelijk uitgegroeid tot projectmanager en trainer. Door dagelijks trainingen te geven en projectmanagement-verbeteringen door te voeren is Rolf een grote hulp geweest bij diverse klanten. Zo is hij als projectmanager en trainer onder andere werkzaam geweest bij Ministerie van Defensie, Zilveren Kruis Achmea, Gemeente Utrecht en Provincie Groningen.

 

Mariska

Mariska

Mariska heeft een centrale rol binnen de dagelijkse operationele werkzaamheden zoals planning, administratie, logistiek, ondersteunend aan de opleidingen, cursussen, workshops en praktijksessies die door onze experts worden uitgevoerd. Mariska is voor onze klantenkring het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse operatie en de steun en toeverlaat van onze experts.

 

Ivo

Ivo

Ivo heeft een centrale rol binnen de dagelijkse operationele marketing werkzaamheden zoals planning, analyse, controle et cetera, ondersteunend aan de verkoop, uitingen en social media maar ook alle ondersteunende materialen, technieken en middelen die door onze experts worden gebruikt. Ivo is voor onze experts de ruggengraat en voor onze klantenkring de 'onzichtbare' en verborgen kracht.

 

Naast ons kernteam maken wij gebruik van de beste trainers en experts om zoveel mogelijk klanten te kunnen voorzien in trainingen van de beste kwaliteit!

Inschrijf pagina niet gevonden

De pagina waarnaar u zocht is niet beschikbaar.

De reden hiervoor kan zijn dat:

  1. De training of het examen bestaat niet
  2. De training of het examen is verstreken en niet meer beschikbaar

 

Probeer één van de volgende pagina's