Contact | 036 - 750 1777

Waarom Key Result

Waarom Key Result

Waarom u voor Key Result moet kiezen!

Key Result biedt u o.a. hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Lees meer

More...
Agile Scrum

Agile Scrum

ook beschikbaar als zelfstudie!

Agile Scrum is prima te gebruiken bij creatieve projecten zoals innovatie, marketing en reclamecampagnes en productontwikkeling. Meer weten?

More...
Over ons

Over ons

Maak kennis met ons kernteam!

Key Result is als trainings- & adviesorganisatie, maar wie zijn wij? Maak kennis met ons kernteam!

More...
Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen voor o.a. PRINCE2 en AgilePM

Hulp nodig bij uw studie of project? Wij bieden u graag onze – veelal gratis – middelen aan.

More...
Webinars

Webinars

Leer meer over Project- en IT-management

Regelmatig houden wij webinars om u kennis te laten maken met nieuwe en interessante onderwerpen op het gebied van Project- en IT-management

More...HulpmiddelenZoveel nieuwe ideeën en inspirerende concepten en modellen. Waarom het wiel uitvinden en van vooraf aan alles zelf doen, terwijl vele anderen u al zijn voorgegaan? Maak gebruik van bestaande - veelal gratis - hulpmiddelen.

Key Result biedt u een verscheidenheid aan praktische hulpmiddelen waarmee u als projectmanager of als organisatie snel mee aan de slag kunt: van sjablonen tot  procesmodellen, en van boeken tot whitepapers en presentaties. Veel van deze hulpmiddelen kunt u bovendien kosteloos downloaden. Eenvoudiger kunnen we het niet maken. De keus is aan u.

Gratis informatie & downloads

Boeken

Niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten via het contactformulier. Als het binnen onze mogelijkheden ligt voorzien wij u ook op verzoek van overzichten of sjablonen. Uiteraard kosteloos.