Contact | 036 - 750 1777

Waarom Key Result

Waarom Key Result

Waarom u voor Key Result moet kiezen!

Key Result biedt u o.a. hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Lees meer

More...
Agile Scrum

Agile Scrum

ook beschikbaar als zelfstudie!

Agile Scrum is prima te gebruiken bij creatieve projecten zoals innovatie, marketing en reclamecampagnes en productontwikkeling. Meer weten?

More...
Over ons

Over ons

Maak kennis met ons kernteam!

Key Result is als trainings- & adviesorganisatie, maar wie zijn wij? Maak kennis met ons kernteam!

More...
Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen voor o.a. PRINCE2 en AgilePM

Hulp nodig bij uw studie of project? Wij bieden u graag onze – veelal gratis – middelen aan.

More...
Webinars

Webinars

Leer meer over Project- en IT-management

Regelmatig houden wij webinars om u kennis te laten maken met nieuwe en interessante onderwerpen op het gebied van Project- en IT-management

More...Profile Dynamics® - PersoonsprofielPast u in de cultuur van de organisatie, het project of de afdeling? Waarvoor loopt u warm en welk type collega's en activiteiten vermijdt u liever? Hoe flexibel en stressbestendig bent u en hoe goed kunt u omgaan met veranderingen? Het antwoord van deze vragen ligt grotendeels besloten in uw drijfveren.

Het Profile Dynamics – Persoonsprofiel bepaalt met behulp van een vragenlijst welke waardesystemen u gebruikt. De uitkomst is een uniek en persoonlijk kleurenprofiel. Het uitgebreide rapport geeft u scherp inzicht in hoe u denkt en handelt en waarom. Het perfecte instrument voor uw persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Wilt u meer weten over de inhoud, resultaat of werkwijze?

Download dan de Profile Dynamics - Persoonsprofiel brochure of neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. We helpen u graag verder.