Contact | 036 - 750 1777

Waarom Key Result

Waarom Key Result

Waarom u voor Key Result moet kiezen!

Key Result biedt u o.a. hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Lees meer

More...
Agile Scrum

Agile Scrum

ook beschikbaar als zelfstudie!

Agile Scrum is prima te gebruiken bij creatieve projecten zoals innovatie, marketing en reclamecampagnes en productontwikkeling. Meer weten?

More...
Over ons

Over ons

Maak kennis met ons kernteam!

Key Result is als trainings- & adviesorganisatie, maar wie zijn wij? Maak kennis met ons kernteam!

More...
Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen voor o.a. PRINCE2 en AgilePM

Hulp nodig bij uw studie of project? Wij bieden u graag onze – veelal gratis – middelen aan.

More...
Webinars

Webinars

Leer meer over Project- en IT-management

Regelmatig houden wij webinars om u kennis te laten maken met nieuwe en interessante onderwerpen op het gebied van Project- en IT-management

More...


Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. De gewenste informatie ontvangt u binnen enkele seconden in uw mailbox.

Velden met * zijn verplicht.

Stap 1 van 2: selecteer de informatie die u wenst te ontvangen.
Gewenste Informatie
NL = Nederlandstalig ()
EN = Engelstalig ()


[No form id or name provided!]

Profile Dynamics - Ontwikkelen van Projectteams

U doet er alles aan om uw team optimaal te laten functioneren. Toch werken mensen niet samen en stuit u op weerstand. De communicatie verloopt stroef en conflicten spelen op. Wat is hiervan de oorzaak? En wat is uw rol in het geheel? Hoe zorgt u voor de nodige veranderingen?

Met deze basistraining krijgt u inzicht in uw persoonlijke drijfveren en welk effect dat heeft op een groep. U leert bewuster te kijken naar gedrag en handelen van uzelf en uw teamleden. Theorie en praktijk wisselen elkaar af waardoor u onmiddellijk na de training met uzelf en uw team aan de slag kunt om samenwerking te verbeteren.

Logo Profile Dynamics

Profile Dynamics® is een speciaal ontwikkeld model voor analyse van de drijfveren van individuele mensen, maar ook van teams en afdelingen en zelfs volledige organisaties. Drijfveren die bepalen hoe mensen hun werk doen, met wie ze wel en niet willen samenwerken, de soort leiderschapsstijl die ze ontwikkelen en de manier waarop ze communiceren met anderen.

Het maakt duidelijk waar mensen energie van krijgen in hun werk en wat energie kost, of ze makkelijk meegaan in veranderingen of zich daartegen verzetten en hoe besluitvaardig ze zich kunnen opstellen.

Profile Dynamics® is gebaseerd op het gedachtegoed van de Amerikaanse docent psychologie dr. Clare W. Graves, die zeven belangrijke en zeer herkenbare waardenstelsels definieerde die de basis vormen van ons denken en handelen.

Certificering

Certificering voor Profile Dynamics® is bestemd voor ieder die het model professioneel in wil zetten in coachings- en trainingsactiviteiten.

Profile Dynamics kent 1 certificeringsniveau:

  • Profile Dynamics® Trainer: trainer, adviseurs en coaches

Bron

Over het gedachtegoed van Graves zijn vele boeken verschenen. Wij maken gebruik van "Het grote drijfverenboek".

Profile Dynamics Manual

Profile Dynamics® - Teamprofiel

U doet er alles aan om uw team optimaal te laten functioneren. Toch werken mensen niet samen en heeft u te maken met weerstand. De communicatie verloopt stroef en conflicten spelen op. Wat is hiervan de oorzaak? Een Profile Dynamics teamprofiel geeft u en uw team dat inzicht. Het verklaart oorzaken van knelpunten en benoemt richtingen voor verandering.

Of het nu gaat om gedrag, leiderschap, veranderingsbereidheid of motivatie. Uiteraard met oog voor omstandigheden, taakinhoud en individuele aspecten. Het perfecte instrument om uw team weer in beweging te brengen en talenten beter te benutten.