Contact | 036 - 750 1777

Waarom Key Result

Waarom Key Result

Waarom u voor Key Result moet kiezen!

Key Result biedt u o.a. hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Lees meer

More...
Agile Scrum

Agile Scrum

ook beschikbaar als zelfstudie!

Agile Scrum is prima te gebruiken bij creatieve projecten zoals innovatie, marketing en reclamecampagnes en productontwikkeling. Meer weten?

More...
Over ons

Over ons

Maak kennis met ons kernteam!

Key Result is als trainings- & adviesorganisatie, maar wie zijn wij? Maak kennis met ons kernteam!

More...
Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen voor o.a. PRINCE2 en AgilePM

Hulp nodig bij uw studie of project? Wij bieden u graag onze – veelal gratis – middelen aan.

More...
Webinars

Webinars

Leer meer over Project- en IT-management

Regelmatig houden wij webinars om u kennis te laten maken met nieuwe en interessante onderwerpen op het gebied van Project- en IT-management

More...PRINCE2 Practitioner - Zelfstudie

U zoekt een training om uzelf verder te bekwamen als projectleider? U wilt PRINCE2 effectief gaan toepassen op uw eigen projecten? En u zoekt een mogelijkheid om dat in uw eigen tijd en tempo te doen? Dan is deze training iets voor u.

Na aanmelding ontvangt u het zelfstudiemateriaal en toegang tot ons unieke KeyTrainer™-systeem: een online leeromgeving die u stap voor stap door de lesstof begeleidt. Natuurlijk staat u er tijdens uw studie niet alleen voor: onze ervaren trainers staan klaar om vragen te beantwoorden en extra uitleg te geven. Ofwel zelfstudie met docent: uw beste kans van slagen.

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. De gewenste informatie ontvangt u binnen enkele seconden in uw mailbox.

Velden met * zijn verplicht.

Stap 1 van 2: selecteer de informatie die u wenst te ontvangen.
Gewenste Informatie
NL = Nederlandstalig ()
EN = Engelstalig ()
PRINCE2 Foundation - Klassikale Training

U heeft behoefte aan meer grip op uw projecten? U wilt weten hoe u uw projecten moet structureren? En u wilt graag training in groepsverband? Dan is deze studie iets voor u. Tijdens deze training maakt u kennis met de PRINCE2-methodiek. Er wordt veel aandacht besteed aan de basisprincipes, maar ook aan de directe toepasbaarheid ervan in uw werkomgeving.

De ervaren trainer brengt de stof voor u tot leven met praktijkvoorbeelden en discussie. En met onze unieke online leeromgeving KeyTrainer™ oefent u zelfstandig met theorievragen. Deze gecombineerde aanpak is zo krachtig dat wij u garanderen dat u slaagt.

PRINCE2 Foundation - Zelfstudie

U heeft behoefte aan meer grip op uw projecten? U wilt weten hoe u uw projecten moet structureren? En u zoekt een mogelijkheid om dat in uw eigen tijd en tempo te doen? Dan is deze studie iets voor u.

Na aanmelding ontvangt u het zelfstudiemateriaal en toegang tot ons unieke KeyTrainer™-systeem: een online leeromgeving die u stap voor stap door de lesstof begeleidt. Natuurlijk staat u er tijdens uw studie niet alleen voor: onze ervaren trainers staan klaar om vragen te beantwoorden en extra uitleg te geven. Ofwel zelfstudie met docent. Deze combinatie is zo krachtig dat wij u garanderen dat u slaagt.

PRINCE2 Foundation Examen

PRINCE2 is wereldwijd één van de meest gangbare projectmanagement-methoden. Een PRINCE2 certificaat wordt dan ook algemeen gezien als bewijs van uw expertise op het gebied van projectmanagement: een 'must-have' voor iedereen die betrokken is bij projecten.

Het PRINCE2 Foundation examen toetst uw kennis en begrip van de PRINCE-methodiek. Key Result is een door APMG geaccrediteerde trainingsorganisatie en biedt het officiële examen aan in meerdere varianten: papier, elektronisch of vanaf huis.