Contact | 036 - 750 1777

Waarom Key Result

Waarom Key Result

Waarom u voor Key Result moet kiezen!

Key Result biedt u o.a. hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Lees meer

More...
Agile Scrum

Agile Scrum

ook beschikbaar als zelfstudie!

Agile Scrum is prima te gebruiken bij creatieve projecten zoals innovatie, marketing en reclamecampagnes en productontwikkeling. Meer weten?

More...
Over ons

Over ons

Maak kennis met ons kernteam!

Key Result is als trainings- & adviesorganisatie, maar wie zijn wij? Maak kennis met ons kernteam!

More...
Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen voor o.a. PRINCE2 en AgilePM

Hulp nodig bij uw studie of project? Wij bieden u graag onze – veelal gratis – middelen aan.

More...
Webinars

Webinars

Leer meer over Project- en IT-management

Regelmatig houden wij webinars om u kennis te laten maken met nieuwe en interessante onderwerpen op het gebied van Project- en IT-management

More...


Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. De gewenste informatie ontvangt u binnen enkele seconden in uw mailbox.

Velden met * zijn verplicht.

Stap 1 van 2: selecteer de informatie die u wenst te ontvangen.
Gewenste Informatie
NL = Nederlandstalig ()
EN = Engelstalig ()


Logo MSP

MSP (Managing Succesfull Programmes) is een gestructureerde, generieke methode voor programma-management. Deze methode is gericht op het management, de besturing en de organisatie van een programma.

Het beschrijft de aanpak voor het gecoördineerd aansturen van strategische veranderingen en het realiseren van business voordelen op basis van een portfolio van projecten en omvat een serie principes en processen. MSP beslaat vooral de harde, systeemkant van programma-management en nauwelijks de zachte (inter)menselijke kant.

Certificering

MSP examinering richt zich op het toetsen van kennis, inzicht en toepassen van de methodiek op programma's. Certificering is het gevolg van het goed afleggen van het examen.

MSP kent 3 certificeringsniveaus:

Bron

De methode staat beschreven in het handboek "Managing Succesful Programmes".

MSP Manual

MSP Foundation Examen

MSP is wereldwijd één van de meest gangbare programma management-methoden. Een MSP certificaat wordt dan ook algemeen gezien als bewijs van uw expertise op het gebied van programma-management: een 'must-have' voor iedereen die betrokken is bij programma's.

Het MSP Foundation examen toetst uw kennis en begrip van de MSP-methodiek. Key Result is affiliate van QRP International, een door APMG geaccrediteerde trainingsorganisatie.

MSP Foundation - Klassikale Training

U werkt in een uitdagend programma van samenhangende projecten en zoekt meer houvast? U wilt graag weten hoe u ook de benefits van het programma kunt managen en leveren? En u wilt graag training in groepsverband? Dan is deze studie wat u zoekt.

Tijdens deze training maakt u kennis met MSP: de methodiek voor programma-management. Er wordt veel aandacht besteed aan de verschillende onderdelen van de methodiek, de onderlinge samenhang en de verschillen met projectmanagement. De ervaren trainer brengt de stof voor u tot leven met praktijkvoorbeelden en discussie.

MSP Practitioner Examen

MSP is wereldwijd één van de meest gangbare programma management-methoden. Een MSP certificaat wordt dan ook algemeen gezien als bewijs van uw expertise op het gebied van programmamanagement: een 'must-have' voor iedereen die betrokken is bij programma's.

Het MSP Practitioner examen toetst uw inzicht en vermogen om de MSP-methodiek effectief toe te passen op de praktijk. Key Result is een door APMG geaccrediteerde trainingsorganisatie.