Contact | 036 - 750 1777

Project ManagementIPMA C Begeleiding Assessment

Het behalen van het IPMA C assessment is geen eenvoudige taak. De toetsing vindt plaats aan de hand van uw projectervaring, de resultaten van uw theorie-examen, een projectrapport en een assessment interview. Zelfs als u aan alle voorwaarden voldoet en beschikt over veel ervaring, dan blijkt het succesvol doorlopen van de assessmentprocedure nog best een uitdaging.

Individuele begeleiding door een onafhankelijke ervaren adviseur/coach helpt u bij een optimale voorbereiding.

Beschrijving

Doelgroep

  • U bent projectleider of projectmanager en beschikt over minimaal drie jaar projectmanagementervaring als verantwoordelijk projectmanager.
  • U heeft het IPMA C theorie-examen met succes afgelegd.
  • U schat in dat u (bijna) voldoet aan de toelatingseisen die worden gesteld aan inschrijving voor het IPMA C Assessment.

Resultaat

De IPMA C Voorbereiding Assessment bereidt u voor op de daadwerkelijke certificering. Gebieden die qua kennis en vaardigheden verdieping behoeven worden geïdentificeerd. In samenspraak met de professionele adviseur/coach wordt een persoonlijk plan van aanpak opgesteld om planmatig toe te werken naar een succesvol assessment.

Duur

Afhankelijk van de uitkomst van de intake worden twee tot vier begeleidingssessie ingepland. Tussen de sessies in verleent de adviseur/coach telefonisch en per email ondersteuning bij het uitwerken van de verschillende rapporten en verwerken van feedback van collega's en assessoren.

Wilt u meer weten over de voorkennis, inhoud, resultaat, werkwijze of gebruikte materialen?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.