Contact | 036 - 750 1777

Project ManagementIPMA D - Zelfstudie

U wilt meer weten over gestructureerd en planmatig werken, maar ook over leiderschap, motivatie en werken in teams? U wilt uw competenties bevestigen met het internationaal erkende IPMA D certificaat? En u wilt dat in uw eigen tijd en tempo te doen? Dan is deze zelfstudie zeker iets voor u.

U krijgt het lesmateriaal en toegang tot ons unieke KeyTrainer™-systeem: een online leeromgeving die u stap voor stap door de lesstof begeleidt. Natuurlijk staat u er tijdens uw studie niet alleen voor: onze ervaren trainers staan klaar om vragen te beantwoorden en extra uitleg te geven. Ofwel zelfstudie met docent.

Beschrijving

Doelgroep

  • U bent (aankomend) projectmedewerker/teamleider of beginnend projectleider/projectmanager en wilt uw vaardigheden in projectmanagement vergroten;
  • U wilt uw kennis en ervaring bevestigen met het gelijknamige IPMA D certificaat.

Resultaat

Na afloop van de cursus:

  • kunt u situaties die zich voordoen in projecten herkennen en plaatsen in de theorie;
  • bent u in staat het projectmanagement te ondersteunen bij het opzetten, inrichten, aansturen en uitvoeren van projecten;
  • kunt u als kundig projectmedewerker aan een project deelnemen;
  • bent u na de nodige zelfstudie voldoende voorbereid op het gelijknamige examen.

Duur

De studieduur is volledig afhankelijk van uw eigen studietempo en het kennisniveau waarover u reeds beschikt. U kiest uw eigen studietempo en plant zelf wanneer u welke lessen wilt doen.

De totale doorlooptijd varieert van ongeveer 6 weken tot 6 maanden. Met 1 jaar toegang tot de online leeromgeving KeyTrainer heeft u ruim voldoende de tijd.

Heeft u interesse in meerdere zelfstudies tegelijkertijd? Kijk dan ook eens bij onze voordelige combi pakketten.

Wilt u meer weten over de voorkennis, inhoud, resultaat, werkwijze of gebruikte materialen?

Download dan de IPMA D - Zelfstudie brochure of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.