Contact | 036 - 750 1777

Project ManagementP3O Foundation Examen

P3O® (Portfolio-, Programma- en Project Ondersteuning) is de methode die vanuit de Britse overheid is ontwikkeld om de stroom van de vele projecten beter op het strategische plan van de organisatie te richten. Dit zorgt er voor dat we de juiste projecten uitvoeren en dat ze ook de gewenste meerwaarde gaan leveren.

Ben jij betrokken bij het opzetten of werken in een projectmanagement office, programma management office of portfoliomanagement office? Dan is de P3O certificering een 'must have' om de ontwikkeling en groei van de P3O aan te laten sluiten op de behoefte van de organisatie.

Beschrijving

Doelgroep

U wilt het P3O Foundation examen afleggen. En u heeft een P3O Foundation cursus gevolgd via Key Result.

Het examen

Het P3O Foundation examen bestaat uit 75 multiple choice vragen van elk 1 punt. Er tellen 70 vragen daadwerkelijk mee voor uw eindresultaat. Het examen bevat 5 vragen die niet worden meegerekend. Deze vragen zijn niet als proefvragen herkenbaar. U slaagt voor het examen wanneer u minimaal 35 (50%) van de 70 punten heeft gescoord.

Het examen is 'closed book'. Het gebruik van hulpmiddelen is niet toegestaan.

Duur

Het examen P3O Foundation duurt 1 uur. Na afloop van het examen heeft u direct de uitslag

Kandidaten met dyslexie kunnen vooraf extra examentijd aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Legitimatie

U bent verplicht zich voor aanvang van het examen te legitimeren. Alleen een geldig(e) paspoort, Nederlandse identiteitskaart of rijbewijs wordt geaccepteerd.