Contact | 036 - 750 1777

Project ManagementPRINCE2 Agile Practitioner ExamenPRINCE2 Agile is een uitbreidingsmodule ontwikkelt voor organisaties en personen die al werken met PRINCE2. Het geeft verdere aanwijzingen over hoe agile methoden toegepast kunnen worden op ‘s werelds meest erkende projectmanagement methode. Een echte 'must-have' dus!

Dan rest er nog maar een ding: certificeren. U bent immers al optimaal voorbereid door een van onze enthousiaste trainers, tijdens de PRINCE2 Agile Practitioner training.

Beschrijving

Doelgroep

U wilt het PRINCE2 Agile Practitioner examen afleggen. En u heeft een PRINCE2 Agile Practitioner cursus gevolgd van Key Result. Voor PRINCE2 Agile is er alleen een Practitioner level beschikbaar. U dient in het bezit te zijn van een geldig PRINCE2 Practitioner certificaat om deel te kunnen nemen aan het PRINCE2 Agile examen.

Het examen

Het PRINCE2 Agile Practitioner examen bestaat uit 50 vragen waar in totaal 50 punten beschikbaar zijn en is op basis van objective based testing. U slaagt voor het examen wanneer u minimaal 30 (60%) van de 50 punten heeft gescoord.

Het examen is 'open book'. Het gebruik van hulpmiddelen is niet toegestaan.

Duur

Het examen voor PRINCE2 Agile Practitioner duurt 150 minuten. U ontvangt de uitslag van uw examen direct.

Kandidaten met een beperking (bv. dyslexie, taal) moeten vooraf extra examentijd aanvragen bij de betreffende examen verstrekker.

Legitimatie

Voor aanvang van het examen moet u zich kunnen legitimeren met uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.