Contact | 036 - 750 1777

Project ManagementPRINCE2 Foundation Examen

PRINCE2 is wereldwijd één van de meest gangbare projectmanagement-methoden. Een PRINCE2 certificaat wordt dan ook algemeen gezien als bewijs van uw expertise op het gebied van projectmanagement: een 'must-have' voor iedereen die betrokken is bij projecten.

Het PRINCE2 Foundation examen toetst uw kennis en begrip van de PRINCE-methodiek. Key Result is een door APMG geaccrediteerde trainingsorganisatie en biedt het officiële examen aan in meerdere varianten: papier, elektronisch of vanaf huis.

Beschrijving

Doelgroep

U wilt het PRINCE2 Foundation examen afleggen en u heeft een PRINCE2 Foundation cursus gevolgd via Key Result of LOI.

Het examen

Het PRINCE2 Foundation 2009 examen bestaat uit 75 multiple choice vragen van elk 1 punt. Er tellen 70 vragen daadwerkelijk mee voor uw eindresultaat. Het examen bevat 5 proefvragen die niet worden meegerekend. Deze vragen zijn niet als proefvragen herkenbaar. U slaagt voor het examen wanneer u minimaal 35 (50%) van de 70 punten heeft gescoord.

Het PRINCE2 Foundation 2017 examen bestaat uit 60 multiple choice vragen van elk 1 punt. U slaagt voor het examen wanneer u minimaal 33 (55%) van de 70 punten heeft gescoord.

Het examen is 'closed book'. Het gebruik van hulpmiddelen is niet toegestaan.

Duur

Het examen PRINCE2 Foundation duurt 1 uur. Na afloop van het examen heeft u direct de uitslag.

Kandidaten met dyslexie kunnen vooraf extra examentijd aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Legitimatie

U bent verplicht zich voor aanvang van het examen te legitimeren. Alleen een geldig(e) paspoort, Nederlandse identiteitskaart of rijbewijs wordt geaccepteerd.