Contact | 036 - 750 1777

Project ManagementPRINCE2 Practitioner - Zelfstudie

U zoekt een training om uzelf verder te bekwamen als projectleider? U wilt PRINCE2 effectief gaan toepassen op uw eigen projecten? U wilt met de meest recente versie van PRINCE2 aan de gang? En u zoekt een mogelijkheid om dat in uw eigen tijd en tempo te doen? Dan is deze training iets voor u.

Na aanmelding ontvangt u het zelfstudiemateriaal en toegang tot ons unieke KeyTrainer™-systeem: een online leeromgeving die u stap voor stap door de lesstof begeleidt. Natuurlijk staat u er tijdens uw studie niet alleen voor: onze ervaren trainers staan klaar om vragen te beantwoorden en extra uitleg te geven. Ofwel zelfstudie met docent: uw beste kans van slagen.

Beschrijving

Doelgroep

  • U bent projectleider, wilt uw kennis over PRINCE2-methodiek verdiepen en dat afronden met het PRINCE2 Practitioner examen.
  • U wilt uw projecten beter gaan managen, handvatten aangereikt krijgen over het praktisch toepassen en hoe u PRINCE2 succesvol kunt maken in uw organisatie.

Resultaat

Na afloop van de training:

  • bent u in staat alle thema's juist en passend te gebruiken en kunt u managementproducten uitwerken en gebruiken;
  • weet u de PRINCE2 methode op praktische en pragmatische wijze toe te passen;
  • herkent u correct en incorrect gebruik van de methode en kunt u daarover oordelen, rekening houdend met (project)omstandigheden;
  • heeft u inzicht in de manier waarop het examen wordt afgenomen;
  • kunt u zich zelfstandig voorbereiden op het PRINCE2 (versie 2017) Practitioner examen.

Duur

De studieduur is volledig afhankelijk van uw eigen studietempo en het ervaringsniveau waarover u reeds beschikt. U kiest uw eigen studietempo en plant zelf wanneer u welke lessen wilt doen.

De totale doorlooptijd varieert van ongeveer 2 weken tot 3 maanden. Met 1 jaar toegang tot de online leeromgeving KeyTrainer heeft u ruim voldoende tijd.

Heeft u interesse in meerdere zelfstudies tegelijkertijd? Kijk dan ook eens bij onze voordelige combi pakketten.

Wilt u meer weten over de voorkennis, inhoud, resultaat, werkwijze of gebruikte materialen?

Download dan de PRINCE2 Practitioner - Zelfstudie brochure of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.