Contact | 036 - 750 1777

Project- & Programma Management

Aanbieding

Thuis moeten zitten en weinig naar buiten kunnen is al erg genoeg, maar u kunt natuurlijk wel blijven werken aan uw projectmanagement kennis.

Tot 6 april a.s. geven wij 10% korting op ALLE zelfstudies, ook op de combinatie pakketten! De korting wordt bij facturatie verrekend, u hoeft dus helemaal niets te doen!

Bekijk hier al onze zelfstudies!

SluitenProfile Dynamics® - PersoonsprofielPast u in de cultuur van de organisatie, het project of de afdeling? Waarvoor loopt u warm en welk type collega's en activiteiten vermijdt u liever? Hoe flexibel en stressbestendig bent u en hoe goed kunt u omgaan met veranderingen? Het antwoord van deze vragen ligt grotendeels besloten in uw drijfveren.

Het Profile Dynamics – Persoonsprofiel bepaalt met behulp van een vragenlijst welke waardesystemen u gebruikt. De uitkomst is een uniek en persoonlijk kleurenprofiel. Het uitgebreide rapport geeft u scherp inzicht in hoe u denkt en handelt en waarom. Het perfecte instrument voor uw persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Wilt u meer weten over de inhoud, resultaat of werkwijze?

Download dan de Profile Dynamics - Persoonsprofiel brochure of neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. We helpen u graag verder.