Contact | 036 - 750 1777

Project- & Programma Management

Aanbieding

Thuis moeten zitten en weinig naar buiten kunnen is al erg genoeg, maar u kunt natuurlijk wel blijven werken aan uw projectmanagement kennis.

Tot 6 april a.s. geven wij 10% korting op ALLE zelfstudies, ook op de combinatie pakketten! De korting wordt bij facturatie verrekend, u hoeft dus helemaal niets te doen!

Bekijk hier al onze zelfstudies!

SluitenProfile Dynamics® - Teamprofiel

U doet er alles aan om uw team optimaal te laten functioneren. Toch werken mensen niet samen en heeft u te maken met weerstand. De communicatie verloopt stroef en conflicten spelen op. Wat is hiervan de oorzaak? Een Profile Dynamics teamprofiel geeft u en uw team dat inzicht. Het verklaart oorzaken van knelpunten en benoemt richtingen voor verandering.

Of het nu gaat om gedrag, leiderschap, veranderingsbereidheid of motivatie. Uiteraard met oog voor omstandigheden, taakinhoud en individuele aspecten. Het perfecte instrument om uw team weer in beweging te brengen en talenten beter te benutten.

Wilt u meer weten over de inhoud, resultaat of werkwijze?

Download dan de Profile Dynamics - Teamprofiel brochure of neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. We helpen u graag verder.