Contact | 036 - 750 1777

Project- & Programma Management

Aanbieding

Thuis moeten zitten en weinig naar buiten kunnen is al erg genoeg, maar u kunt natuurlijk wel blijven werken aan uw projectmanagement kennis.

Tot 6 april a.s. geven wij 10% korting op ALLE zelfstudies, ook op de combinatie pakketten! De korting wordt bij facturatie verrekend, u hoeft dus helemaal niets te doen!

Bekijk hier al onze zelfstudies!

SluitenProfile Dynamics® - Competentieprofiel

U bent op zoek naar een topper voor uw team of project. De eerste gesprekken zijn gevoerd en u heeft een aantal kandidaten kunnen selecteren. Maar hoe nu verder? Welke van deze kandidaten gaat het worden? Wie past het beste in het team? Gaat het wel klikken? Wie is complementair en voegt iets extra's toe?

De verkeerde kandidaat selecteren is kostbaar en frustrerend. Een Profile Dynamics - Competentieprofiel biedt uitkomst. Daarmee kunt u nagaan of het persoonsprofiel van de kandidaat wel past bij de rol of functie en het team. U krijgt dus extra zekerheid. U bespaart tijd en geld en geeft het team het talent dat nodig is.

Wilt u meer weten over de inhoud, resultaat of werkwijze?

Download dan de Profile Dynamics - Competentieprofiel brochure of neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. We helpen u graag verder.