Contact | 036 - 750 1777

Project- & Programma Management

Aanbieding

Thuis moeten zitten en weinig naar buiten kunnen is al erg genoeg, maar u kunt natuurlijk wel blijven werken aan uw projectmanagement kennis.

Daarom geven wij tot 28 april a.s. 10% korting op ALLE zelfstudies, ook op de combinatie pakketten! De korting wordt bij facturatie verrekend, u hoeft dus helemaal niets te doen!

Bekijk hier al onze zelfstudies!

SluitenHulpmiddelenZoveel nieuwe ideeën en inspirerende concepten en modellen. Waarom het wiel uitvinden en van vooraf aan alles zelf doen, terwijl vele anderen u al zijn voorgegaan? Maak gebruik van bestaande - veelal gratis - hulpmiddelen.

Key Result biedt u een verscheidenheid aan praktische hulpmiddelen waarmee u als projectmanager of als organisatie snel mee aan de slag kunt: van sjablonen tot  procesmodellen, en van boeken tot whitepapers en presentaties. Veel van deze hulpmiddelen kunt u bovendien kosteloos downloaden. Eenvoudiger kunnen we het niet maken. De keus is aan u.

Gratis informatie & downloads

Boeken

Niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten via het contactformulier. Als het binnen onze mogelijkheden ligt voorzien wij u ook op verzoek van overzichten of sjablonen. Uiteraard kosteloos.