Contact | 036 - 750 1777

Project- & Programma ManagementTraining Projectmanagement

Projectmanagement is een vak. Passie alleen is niet voldoende. U moet over de juiste kennis, ervaring én attitude beschikken om als projectmanager uw project professioneel te managen en met succes het gewenste projectresultaat te leveren.

Key Result heeft een sterke focus op projectmanagement en dat maakt ons uniek. Met een breed aanbod van trainingen en workshops ondersteunen wij u op alle terreinen van het vak: van kennisontwikkeling tot vaardigheids-training.

U kunt deelnemen aan één van onze open-rooster trainingen of een speciaal voor uw organisatie bestemde in-company training. Wij bieden alle bekende methodische en competentiegerichte 'best practises' training aan. Wilt u eerst wat meer weten over projecten en werken in projecten of juist meer diepgang over specifieke projectvaardigheden dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Methodische 'best practises'

Competentiegerichte 'best practises'

  • IPMA (Projectmanagement)
  • PMI® (Projectmanagement)

Projectvaardigheden

Wilt u meer weten over de overeenkomsten en verschillen of welke training het beste aansluit bij uw behoefte? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Het aanvragen van een offerte voor één van onze in-company trainingen gaat snel en eenvoudig. Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. U ontvangt de offerte binnen enkele werkdagen in uw mailbox.

Velden met * zijn verplicht.

Stap 1 van 2: selecteer de informatie die u wenst te ontvangen.
Informatie Offerte
Beschikbare Titels
Hier vindt u een overzicht van de aankomende trainingen.

Genoemde prijzen zijn in Euro's, exclusief BTW.

Komt een datum niet goed uit? Kies dan voor de optie "Data in overleg" en geef uw voorkeurs data op. Dan kunnen we samen kijken naar de ideale data voor u!

[No form id or name provided!]

Hier vindt u een overzicht van onze beschikbare zelfstudies.

Genoemde prijzen zijn in Euro's, exclusief BTW.