Contact | 036 - 750 1777

Project- & Programma ManagementPRINCE2® Templates

Key Result heeft een eigen set van PRINCE2® templates ontwikkeld, waarmee u een vliegende start kunt maken met het gebruik en toepassen van PRINCE2. U kunt de templates naar eigen wensen, smaak en ideëen aanpassen. De templates zijn gemaakt in MS Word en MS Excel. De templates zijn per taal samengevoegd in 1 zip-bestand.

PRINCE2® Templates

PRINCE2® Procesmodellen

Key Result heeft twee PRINCE2® procesmodellen ontwikkelt, waarmee u meer inzicht krijgt in de verbanden tussen de verschillende processen. Prima hulpmiddelen bij uw studie of gewoon als overzichtschema als u in een PRINCE2-project werkt. Beide modellen zijn kosteloos aan te vragen.

PRINCE2® Procesmodellen

PRINCE2® Managementproducten

PRINCE2® kent maar liefst 26 verschillende managementproducten. Welk doel dienen deze managementproducten nu eigenlijk? En wanneer wordt zo'n product nu gecreëerd en wanneer bijgewerkt? En in welk proces gebeurt dat dan? Met één van onze overzichten, die u kosteloos kunt aanvragen, heeft u die informatie direct bij de hand.

PRINCE2® Managementproducten

AgilePM® Vragenlijst Projectaanpak

Wilt u controleren of uw project geschikt is voor AgilePM®? Dan hebben wij een hulpmiddel voor u: de Vragenlijst Projectaanpak (ook wel Project Approach Questionnaire of kortweg PAQ genoemd). Door deze vragenlijst in te vullen, krijgt u een beeld van de potentiële struikelblokken die u tegen kan komen tijdens uw agile project. Best handig, toch? De Vragenlijst Projectaanpak is gemaakt in MS Excel en zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.

AgilePM® Vragenlijst Projectaanpak

AgilePM® Quick Reference Card

Key Result heeft een eigen Quick Reference Card van AgilePM ontwikkeld, waarmee u een handig geheugensteun heeft voor de verschillende onderdelen van AgilePM®. Van de principes tot de rollen en van iteraties tot timeboxing. U kunt de Quick Reference Card uitprinten of gewoon op uw computer, laptop of tablet bekijken. De Quick Reference Card wordt in PDF formaat gedownload en is momenteel alleen nog in het Nederlands beschikbaar.

AgilePM® Quick Reference Card

Hulpmiddelen

Zoveel nieuwe ideeën en inspirerende concepten en modellen. Waarom het wiel uitvinden en van voor af aan alles zelf doen, terwijl vele anderen u al zijn voorgegaan? Maak gebruik van bestaande - veelal gratis - hulpmiddelen.

Het bestellen van boeken gaat snel en eenvoudig. Vul het onderstaande formulier in en klik op bestellen. U ontvangt uw boeken binnen enkele werkdagen op het opgegeven bezorgadres. Prijzen zijn exclusief verzendkosten en 9% BTW.

Velden met * zijn verplicht.

Stap 1 van 2: geef uw bestelling op.

Titels
NL = Nederlandstalig ()
EN = Engelstalig ()


Bestelling
Type bestelling