Contact | 036 - 750 1777

Project- & Programma ManagementLogo Profile Dynamics®Projecten doen betekent samen werken aan een gezamenlijk doel en resultaat. Projectmatig werken is dus mensenwerk. Mensen met ieder hun eigen vaardigheden, sterktes en zwaktes, en manier van doen. Best lastig dus om in een project te komen tot optimale samenwerking. Inzicht in drijfveren van individuele teamleden, van de groep, de omgeving en zelfs van nieuwkomers kan u enorm helpen uw eigen handelen, maar ook dat van de groep te verklaren en daarop te acteren.

Profile Dynamics® is het instrument dat wij hanteren om het inzicht te verwerven: meten is weten. En het beeld wat uit het profiel naar voren komt wordt bijna altijd onmiddelijk door de persoon en vaak ook door zijn of haar omgeving herkend.

Enkele voorbeelden waarmee wij u kunnen helpen:

  • Profile Dynamics® Persoonsprofiel: inzicht in uw eigen drijfveren en uw manier van handelen
  • Profile Dynamics® Teamprofiel: inzicht in de drijfveren en manier van handelen van ieder teamlid en als groep
  • Profile Dynamics® Competentieprofiel: inzicht of een kandidaat wel goed past bij het werk en de groep

Het maken en bespreken van de profielen is vaak stap 1 van een langer begeleidingstraject. Het doel is vaker om een bepaalde verandering in gedrag of houding te realiseren, of te ondersteunen bij het maken van afwegingen en keuzes.

Naast begeleiding en coaching, bieden wij ook een tweetal trainingen aan:

Gemotiveerde mensen zijn essentieel voor een project: samen werken aan een gezamenlijk projectresultaat en als team problemen, knelpunten en uitdagingen oplossen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Profile Dynamics® - PersoonsprofielPast u in de cultuur van de organisatie, het project of de afdeling? Waarvoor loopt u warm en welk type collega's en activiteiten vermijdt u liever? Hoe flexibel en stressbestendig bent u en hoe goed kunt u omgaan met veranderingen? Het antwoord van deze vragen ligt grotendeels besloten in uw drijfveren.

Het Profile Dynamics – Persoonsprofiel bepaalt met behulp van een vragenlijst welke waardesystemen u gebruikt. De uitkomst is een uniek en persoonlijk kleurenprofiel. Het uitgebreide rapport geeft u scherp inzicht in hoe u denkt en handelt en waarom. Het perfecte instrument voor uw persoonlijke groei en ontwikkeling.