Contact | 036 - 750 1777

Project- & Programma ManagementbewustwordingDe eerste stap naar professioneel projectmanagement is bewustwording. Bewustwording dat projecten anders zijn dan routinematig werk. Dat projecten een manier van samenwerken en besluitvorming betekent. Dat niet alle informatie beschikbaar is, dat zaken moeten worden uitgezocht, dat vragen moeten worden gesteld en dat team niet vanzelf als team opereren.

Maar u wilt uw echte projecten niet als oefentuin gebruiken. Het belang van het project is daarvoor te groot. Wat zou het toch mooi zou het toch mooi zijn om in een veilige omgeving de knelpunten die u met projectmatig werken tegenkomt zichtbaar te maken en te bespreken. Of een omgeving waarin u zo echt als mogelijk een vaardigheid, leiderschapsstijl of gedrag kunt uitproberen. Key Result biedt u die mogelijkheid. Met twee geweldige management games kunt u in één dag met uw team in 'de zandbak' spelen. Goed om te leren, goed voor de onderlinge band, maar ook bijzonder leuk om te doen.

Art4All

Art4All is de naam van een wereldtentoonstelling van allure die het museum NewAge eens in de 4 jaar organiseert. Komend jaar wordt de tentoonstelling voor de 5de keer georganiseerd: een jubileumeditie. Het organiseren en voorbereiden van de tentoonstelling is het project. In de bijlage vindt je meer achtergrondinformatie over de projectopdracht.

Het project wordt gedraaid door 4 teams. Die teams worden gestimuleerd hun creativiteit aan te wenden en ook daadwerkelijk allerlei producten (zoals kunstwerken, flyers, multimediapresentaties) te produceren. Uiteraard zijn er de nodige dwarsverbanden en zijn de teams van elkaar afhankelijk. En natuurlijk hebben we gezorgd voor de nodige risico’s die optreden tijdens het project.

The Challenge of Egypt

In The Challenge of Egypt bent u de projectleider, verantwoordelijk voor de bouw van een wereldwonder: de piramide van Cheops. De game wordt gespeeld met uw team en ieder krijgt een rol.

The Challenge of Egypt is gericht op het leren toepassen van projectmanagement. Er wordt aandacht besteed aan het opzetten van een projectorganisatie, het managen van projectrisico's, toezicht houden op scope, budget, tijd, kwaliteit en veiligheid en het leren omgaan met issues. U zult merken dat de ogenschijnlijke harde aspecten van projectmanagement in grote mate afhankelijk zijn van gedrag en communicatie.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.