Contact | 036 - 750 1777

Project- & Programma ManagementGrip op uw Project Management

Key Result is een trainings- & adviesorganisatie gespecialiseerd in projectmanagement. Ons doel is uw organisatie en uw medewerkers te ondersteunen en te begeleiden, zodat u meer rendement haalt uit uw projecten. Daarbij kijken wij niet alleen naar factoren als tijd, budget en kwaliteit, maar ook naar samenwerken, communicatie, besluitvorming en leiderschap. Zo vergroten we samen met u de slaagkans van uw projecten en daarmee bespaart u kostbare tijd en geld en bent u succesvoller.

Niet voor niets hebben wij als motto: "Projectresultaat is de Sleutel tot uw Succes."

 

ProjectManagement

Project Management

Projectmanagement is een vak. Passie alleen is niet voldoende. U moet over de juiste kennis, ervaring én attitude beschikken om als projectmanager uw project professioneel te managen en met succes het gewenste projectresultaat te leveren.

Key Result heeft een sterke focus op projectmanagement. En dat maakt ons uniek!

Lees meer

 

Consulting

Consulting

Projectmatig werken is een manier van denken en handelen die organisaties leren met vallen en opstaan. Een extra steuntje in de rug van een objectieve specialist kan net dat beetje extra steun en inzicht geven om uw doelen met minder inspanning te halen.

Wij begeleiden en adviseren u in de volle breedte!

Lees meer

HulpMiddelen

Hulpmiddelen

Zoveel nieuwe ideeën en inspirerende concepten en modellen. Waarom het wiel uitvinden en van vooraf aan alles zelf doen, terwijl vele anderen u al zijn voorgegaan? Maak gebruik van bestaande - veelal gratis - hulpmiddelen.

Lees meer