Contact | 036 - 750 1777

Project- & Programma Management

Aanbieding

Thuis moeten zitten en weinig naar buiten kunnen is al erg genoeg, maar u kunt natuurlijk wel blijven werken aan uw projectmanagement kennis.

Daarom geven wij tot 28 april a.s. 10% korting op ALLE zelfstudies, ook op de combinatie pakketten! De korting wordt bij facturatie verrekend, u hoeft dus helemaal niets te doen!

Bekijk hier al onze zelfstudies!

SluitenInhoud

De Sleutel tot Projectmanagement - IPMA-D ontsloten

'De Sleutel tot Projectmanagement - IPMA-D ontsloten' beschrijft alle aspecten van de IPMA-D competenties in essentiële vorm. Het is daarom een uitermate geschikt boek voor een eerste kennismaking met IPMA-D of om bij ieder project te gebruiken als naslagwerk. Key Result en verschillende andere opleiders gebruiken dit boek als onderdeel van het lesmateriaal in hun IPMA-D Foundation trainingen.

Vorm

Het boek wordt uitgegeven in een handzaam A5-formaat met een metalen spiraalbinding. Het is dus klein en handzaam, en past dus in iedere tas. Door de spiraalbinding is het boekje eenvoudig open te slaan.

Kosten

Het boek kost € 24,50 per stuk, exclusief btw en verzendkosten. Korting bij grote en/of frequente afname is mogelijk.

U kunt het boek bestellen met behulp van het bestelformulier.

Gebruiken voor uw trainingen?

Het boek is een IPMA geaccrediteerd product en kan dus ook in uw eigen trainingen worden gebruikt. Wilt u graag uw eigen logo en bedrijfsbeschrijving op het kaft? Of liever een A4 uitgave? Dat kan. Neem dan contact met ons op en informeer naar de kosten en mogelijkheden.