Contact | 036 - 750 1777

Project- & Programma Management

Aanbieding

Thuis moeten zitten en weinig naar buiten kunnen is al erg genoeg, maar u kunt natuurlijk wel blijven werken aan uw projectmanagement kennis.

Daarom geven wij tot en met 1 juni a.s. 10% korting op ALLE zelfstudies, ook op de combinatie pakketten! De korting wordt bij facturatie verrekend, u hoeft dus helemaal niets te doen!

Bekijk hier al onze zelfstudies!

SluitenLogo Projectmatig Werken

Projectmatig werken is een manier van denken en handelen om planmatig en doelmatig tot resultaten te komen. Ieder die deelneemt aan een project krijgt te maken met de grondbeginselen van deze projectmatige aanpak, zoals: organisatie, besluitvorming, afbakening, beheersing, samenwerken en communicatie.

Projectmatig werken is geen methode, maar een algemeen geaccepteerde manier van werken die al decennia lang op middelbare en hogescholen wordt onderwezen en actief wordt toegepast binnen overheid en het bedrijfsleven.

Certificering

Voor Projectmatig werken bestaat geen certificering: deelnemers aan projecten moeten beschikken over algemene kennis, inzichten en vaardigheden die nodig zijn om een projectmatige aanpak succesvol in te zetten.

Bron

Als algemeen geaccepteerde leidraad voor een projectmatige aanpak geldt het boek "Projectmatig Werken".

Handboek Projectmatig Werken