Contact | 036 - 750 1777

Waarom Key Result

Waarom Key Result

Waarom u voor Key Result moet kiezen!

Key Result biedt u o.a. hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Lees meer

More...
Agile Scrum

Agile Scrum

ook beschikbaar als zelfstudie!

Agile Scrum is prima te gebruiken bij creatieve projecten zoals innovatie, marketing en reclamecampagnes en productontwikkeling. Meer weten?

More...
Over ons

Over ons

Maak kennis met ons kernteam!

Key Result is als trainings- & adviesorganisatie, maar wie zijn wij? Maak kennis met ons kernteam!

More...
Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen voor o.a. PRINCE2 en AgilePM

Hulp nodig bij uw studie of project? Wij bieden u graag onze – veelal gratis – middelen aan.

More...
Webinars

Webinars

Leer meer over Project- en IT-management

Regelmatig houden wij webinars om u kennis te laten maken met nieuwe en interessante onderwerpen op het gebied van Project- en IT-management

More...



Privacybeleid

Key Result vindt privacy belangrijk. We doen en deden dat met zorg. Net zoals wijzelf verwachten van anderen dat zij zorgvuldig met onze privacy omgaan, zo doen we dat ook met die van jou. Natuurlijk verzamelen we persoonsgegevens van je, maar we zorgen dat we die gebruiken waarvoor ze zijn verstrekt en dat die netjes afgeschermd blijven voor derden. En als we contact met je zoeken, dan kun je je altijd eenvoudig afmelden.

Dat is eigenlijk alles wat je écht moet weten. We gebruiken je gegevens waarvoor ze zijn bedoeld. We schermen je gegevens af en delen die niet met derden. Dat is de korte en begrijpelijke versie van dit privacy statement.

Maar goed, dat is juridisch niet genoeg. Dus vind je hieronder nog een uitgebreide versie van onze privacyregels. We hebben geprobeerd om het zo begrijpelijk mogelijk te formuleren. Als je hier nog vragen over hebt, kun je ons altijd mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat is een ‘info’ adres maar er zitten gewoon mensen achter.

Persoonsgegevens bij inschrijving

Als je je inschrijft voor één van onze trainingen of examens, vragen we je om persoonsgegevens. We hoeven niet alles van je te weten, maar alleen wat strikt noodzakelijk is om je deelname zo goed mogelijk te regelen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we nodig hebben en waarom:

  • Voor- en achternaam:  zodat we weten wie we in onze trainingen krijgen.
  • Functie: zetten we op je badge. Wellicht vind je je eigen functie niet zo interessant, maar die van je collega-deelnemers juist wel.
  • Geslacht: zodat we je op de juiste manier kunnen aanspreken.
  • E-mailadres: zodat we je inschrijving kunnen bevestigen en digitaal materiaal kunnen toesturen.
  • Postadres: steeds minder gebruiken we deze informatie, maar sommige boeken zijn alleen in fysieke vorm te versturen.
  • Bedrijfsnaam en Afdeling: zodat we weten waar de factuur heen moet of waar het fysieke materiaal naartoe gestuurd moet worden omdat je dat beter uitkomt.
  • Mobiel telefoonnummer: alleen voor noodgevallen! We kunnen je dan informeren over last minute wijzigingen of contact met je opnemen omdat we je bij de training missen.
  • Deelnamehistorie: zou het niet fijn zijn als je geïnformeerd wordt over vervolgtrainingen die helpen bij je professionele groei of over certificaten die verlopen?
  • Verder slaan we vooral de facturatiegegevens van jou of je organisatie op, want de factuur moet toch wel op de juiste plek terecht komen en worden betaald.

Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende:

  • Klantenservice: je kunt met ons bellen en mailen. Soms moeten we je naar een collega doorverwijzen en sturen hem/haar een korte notitie over je vraag.
  • Nieuwsbrieven: laten we daar nu heel terughoudend in zijn. Een overload aan niet relevante commerciële boodschappen vinden we zelf ook niet prettig. Daarom sturen we maximaal 1x per maand een nieuwsbrief naar wie die wilt ontvangen. Daarin informeren we je over ontwikkelingen op het vakgebied en attenderen we je op aankomende trainingen en events. We hebben een lange lijst van vaste lezers, maar indien je deze niet meer wenst te ontvangen dan kun je je met één klik uitschrijven.
  • Reviews: die gebruiken we op twee manieren namelijk om anderen en ons te helpen.

Je kunt andere mensen helpen met jouw review. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van een programma. We nodigen je na afloop van de training uit om je oordeel te geven. We gebruiken daarvoor een gerenommeerde externe partij (Springest) die je online evaluatie verwerkt en publiceert. Deelname is uiteraard volkomen vrij.

Je helpt ons met je review in ons streven om onze trainingen nog beter te maken, want alleen met een 8 of hoger zijn we blij, maar een 10 is waar we voor gaan. Soms bellen of mailen we je om te vragen wat je met een tip precies bedoeld of om je te bedanken voor een compliment.

Wil je je persoonsgegevens inkijken? Je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Laat het ons weten per post of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Soms moeten we bepaalde gegevens bewaren als onderdeel van onze administratie. Lang leve de belastingdienst.

Derden

Je persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld bij activiteiten die strikt noodzakelijk zijn bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten. En als we dat al moeten doen (bijvoorbeeld om examens aan te vragen) is alle uitwisseling goed geregeld. Zowel intern -tussen medewerkers- als extern -met leveranciers- zijn daar afspraken over gemaakt die de vertrouwelijkheid garanderen.

Social Media

Veel van jullie gebruiken ook social media. Dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven: we willen je immers diensten leveren die het best bij je behoefte en je in je doorlopende ontwikkeling blijven helpen. Wij zijn onder andere actief op Facebook, Twitter en LinkedIn. Hebben we via deze platformen contact met elkaar (zoals likes, delen, chat) dan verzamelen deze platvormen gegevens over jou en ons. Onze privacy statement is dan niet van toepassing.

Wifi netwerk

Iedereen wil altijd verbonden zijn met internet, ook tijdens trainingen. Dat begrijpen we en daarom bieden we je op onze eigen locatie te Almere ook gast-wifi aan. Natuurlijk wil je niet dat duistere personen via dat netwerk bij je gegevens komen en hebben we dat stuk afgeschermd. Nu zoeken hackers altijd naar gaatjes en is het aan ons om te controleren op vreemde handelingen en oneigenlijke toegang. Daarvoor gebruiken we de logboeken die ons netwerkapparatuur bijhoudt. Daarin staan de privacy gerelateerde gegevens als je ip-adres, apparaat-ID (mac/emei) en apparaatnaam. Voor het bijhouden vragen we je toestemming als je van ons wifi netwerk gebruik wilt maken.

Video surveillance

Nieuw is dat als je bij ons in Almere examen komt doen, we video surveillance toepassen. Reden: we willen aan onze toezichthouders kunnen uitleggen dat je je examen echt op eigen kracht en met de toegestane hulpmiddelen hebt gehaald. Bovendien hoeven we je zo niet te storen door met regelmaat ons hoofd om het hoekje te steken en te vragen hoe het gaat.

Bewaringstermijn

We hanteren hier een hele heldere regel in: we bewaren je gegevens niet langer dan nodig is en jij wenselijk vindt. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Om je een indruk te geven:

  • Downloadgegevens voor digitaal boek: 25 jaar
  • Bedrijfsadministratie (incl. relevante communicatie): 7 jaar
  • Email: 3 jaar
  • Netwerklogboeken: 3 maanden
  • Video surveillance: 8 uur
  • Nieuwsbrieven: zolang je wilt

Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden je de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die je aan ons hebt verstrekt. Stuur ons een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens.

Als we dat in jouw ogen toch niet netjes doen, hopen we dat je ons dat wilt laten weten. Mocht je daarna toch vinden dat we een standje verdienen, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens

Als deelnemer aan onze programma’s ben jij het bestaansrecht van Key Result. Voor jou doen we wat we doen. We zouden dan ook niet goed snik zijn als we je privacy niet uiterst serieus nemen.

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • Al onze belangrijke systemen zijn voorzien van beveiligde toegang (loginnaam en wachtwoord).
  • Privacy gevoelige informatie slaan we niet op op laptops of usb-sticks.
  • We werken alleen met leveranciers die hun gegevensbeveiliging tiptop in orde hebben.
  • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje.
  • Al onze mensen die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens. Waar mogelijk en nodig schermen we toegang ook intern af via rechten.

Wijzigingen, vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

Key Result BV
Markerkant 13-36
1314 AN Almere
Telefoon: 036-7501777
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste update: 23 mei 2018

Cookieverklaring

Welkom op onze "most boring" pagina. Helaas moeten we je deze verplichte kost serveren. We vinden het fantastisch dat we bezoekers via andere kanalen ook op onze fantastische producten en diensten kunnen attenderen. Maar je zonder het te weten achtervolgen vinden wij een slecht plan. Kort gezegd beperken we het gebruik van cookies tot het hoogst noodzakelijke. En daar waar je privacygevoelige informatie weggeeft, leggen we je dat eerst uit en vragen we je toestemming.

De 'versie met veel meer woorden' en waar juristen dan weer opgetogen over raken:

Cookies en tracking pixels

Ook onze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.

Koekjes zijn er in verschillende smaken:

  • Noodzakelijk: nodig om je een goed werkende site te tonen en verzameling van niet privacygevoelige informatie/statistieken mogelijk te maken
  • Voorkeuren: bewaren van je specifieke persoonlijke instellingen
  • Statistieken: persoonsgebonden statistieken, inclusief je locatiegegevens en je IP-adres
  • Marketing: bedoeld voor effectiviteit van advertenties, tracking, remarketing en profilering

Voor de laatste drie hebben we je expliciete toestemming nodig. Op dit moment zijn we wat betreft de website tevreden met de noodzakelijke koekies. Maar omdat we transparant zijn tonen we toch alle cookies die onze site(s) gebruiken.

Oh ja, voor de nieuwsbrieven gebruiken we wel een tracking pixel. Met dit kleine plaatje in de email kunnen we zien of je nieuwsbrief goed is aangekomen en of je die interessant genoeg vond om te lezen. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief vragen we je daarvoor natuurlijk toestemming.

Cookies verwijderen of uitschakelen

Je kunt onze cookies natuurlijk ook uitschakelen. Houd er dan wel rekening mee dat onze websites niet optimaal werken. Hoe je cookies uit kan schakelen of verwijderen staat hier uitgelegd:

Dit doen we samen met Google

Wij maken gebruik van Google Analytics, zodat wij de gewoonten, de wensen en het gebruikersgedrag van de bezoeker kunnen onderzoeken. Hierdoor kunnen wij onze websites beter afstemmen op de doelgroep en beter voldoen aan de vraag van de gebruiker. Dankzij Google Analytics kan worden bijgehouden hoe vaak er op een bepaald item wordt geklikt en welke pagina's het op de website goed doen of eventueel verbeterd kunnen worden. Alle verzamelde statistieken zijn anoniem. We weten dus niet wat jouw aandeel is geweest.

Vragen, opmerkingen of suggesties

Als je vragen hebt over onze cookies, kun je altijd ontact met ons opnemen:

Key Result BV
Markerkant 13-36
1314 AN Almere
Telefoon: 036-7501777
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste update: 23 mei 2018